Prleška kulinarika na inovativen način – rezervirajte zdaj

Jedilnik za večerjo:


Uvertura dimljene postrvi s kozjim sirom … s piko na i…

Poln mošnjiček v času recesije… s teletino seveda in koprivami .

Ujeta ajdova kaša z jurčki… hmm… še suha sliva in slastna slanina…pod pajčevino…

Domači ťbombončkiŤ z makom ter šelestenjem fazana v grmu … no, na krožniku…
Slive in slivovka pod lediščem …. mrzlo…

Račja prsa ť v domačem rdečemŤ… z rabarbaro…limonina pena…

Tovarnica Sladkosti s piškoti stare babice…


Kuharske kreacije bo pripravljal Matevž Visočnik, v soboto 13. junija na Salonu Jeruzalem 2009.
Vključena so izbrana Salonska vina.
Večerja: 68 €
Rezervacije obvezne – Dvorec Jeruzalem na tel. 02 719-48-05, do zasedbe razpoložljivih mest.

Vas zanima kaj bo nadebudni mojster Visočnik skuhal za kosilo? Kliknite tukaj :::>>>