Jedilnik za večerjo:
Uvertura dimljene postrvi s kozjim sirom s piko na i
Poln monjiček v času recesije s teletino seveda in koprivami .
Ujeta ajdova kaa z jurčki hmm e suha sliva in slastna slanina pod pajčevino
Domači ťbombončkiŤ z makom ter elestenjem fazana v grmu
no, na kroniku
Slive in slivovka pod ledičem
. mrzlo
Račja prsa ť v domačem rdečemŤ z rabarbaro limonina pena
Tovarnica Sladkosti s pikoti stare babice
Kuharske kreacije bo pripravljal Matev Visočnik, v soboto 13. junija na Salonu Jeruzalem 2009.
Vključena so izbrana Salonska vina.
Večerja: 68
Rezervacije obvezne – Dvorec Jeruzalem na tel. 02 719-48-05, do zasedbe razpololjivih mest.
Vas zanima kaj bo nadebudni mojster Visočnik skuhal za kosilo? Kliknite tukaj :::>>>