Sivka v kulinariki – poletna delavnica sredozemske kuhinje

Sivka je zelo uporabna pri pripravi kreativnih in inovativnih receptov.
POLETNA DELAVNICA SREDOZEMSKE KUHINJE

UPORABA SIVKE V KULINARIKI

Sivkina eterična olja blagodejno delujejo na naše telo, primerna je za zunanjo kot tudi za notranjo uporabo.

Sivka je zelo uporabna pri pripravi kreativnih in inovativnih receptov . Spoznali jo bomo

v SOBOTO 27.06.2009 na Manžanu pri Kopru

Sredozemska kuhinja je zdrava in polna sončnih okusov. V Sredozemlju smo v prednosti pred celino zaradi bogate izbire sadja, zelenjave in začimb čez celo leto, zato temelji kuhinja na pripravi svežih sestavin. Jedi so zelo preproste, obenem pa zelo bogate. Naučili se bomo pripraviti okusne predjedi, bogate juhe in še boljše glavne jedi, ter sladice. Spoznali bomo zdravju koristne učinke oljčnega olja in zelišč, ki so v tem delu Slovenije veliko bolj aromatična kot drugje

ENODNEVNI TEČAJ
ORGANIZATOR : DRUŠTVO ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE , Manžan 10 d , 6000 Koper v sodelovanju z Domačijo Butul
TERMIN: 27.06.2009 SOBOTA začetek ob 15.30
KRAJ DOGODKA : Domačija Butul Manžan 10 d, v prostorih društva
PRIJAVE : na e-naslov: butul@siol.net ; prijava velja le z vplačilom kotizacije na TRR Društva za zdravo življenje 02236 0257677152 NLB

Delavnica se izvede, če je prijavljenih najmanj 10 udeležencev.

VSE POTREBNE INFORMACIJE DOBITE NA : butul@siol.net
ali 041 718 219 Tatjana ter na www.butul.net