Sivka je zelo uporabna pri pripravi kreativnih in inovativnih receptov.
POLETNA DELAVNICA SREDOZEMSKE KUHINJE
UPORABA SIVKE V KULINARIKI
Sivkina eterična olja blagodejno delujejo na nae telo, primerna je za zunanjo kot tudi za notranjo uporabo.
Sivka je zelo uporabna pri pripravi kreativnih in inovativnih receptov . Spoznali jo bomo
v SOBOTO 27.06.2009 na Mananu pri Kopru
Sredozemska kuhinja je zdrava in polna sončnih okusov. V Sredozemlju smo v prednosti pred celino zaradi bogate izbire sadja, zelenjave in začimb čez celo leto, zato temelji kuhinja na pripravi sveih sestavin. Jedi so zelo preproste, obenem pa zelo bogate. Naučili se bomo pripraviti okusne predjedi, bogate juhe in e bolje glavne jedi, ter sladice. Spoznali bomo zdravju koristne učinke oljčnega olja in zelič, ki so v tem delu Slovenije veliko bolj aromatična kot drugje
ENODNEVNI TEČAJ
ORGANIZATOR : DRUTVO ZA ZDRAVO IVLJENJE , Manan 10 d , 6000 Koper v sodelovanju z Domačijo Butul
TERMIN: 27.06.2009 SOBOTA začetek ob 15.30
KRAJ DOGODKA : Domačija Butul Manan 10 d, v prostorih drutva
PRIJAVE : na e-naslov: butul@siol.net ; prijava velja le z vplačilom kotizacije na TRR Drutva za zdravo ivljenje 02236 0257677152 NLB
Delavnica se izvede, če je prijavljenih najmanj 10 udeleencev.
VSE POTREBNE INFORMACIJE DOBITE NA : butul@siol.net
ali 041 718 219 Tatjana ter na www.butul.net