Veselje in druženje kot življenjska vokacija

Vabimo vas, da postanete vinski agent najstarejše in najbolj odlikovane vinske kleti v Sloveniji – Ptujske kleti – in soustvarjate mednarodno zgodbe o uspehu

 • Imate radi dobro hrano in dobro pijačo?
 • Imate radi druženje in veselje? Ste radi med ljudmi in vam je koncept kakovosti blizu?
 • Ste komunikativni in dobro organizirani?
  Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno, potem ste pravi material, da postanete vinski agent. V Ptujski kleti iščemo komunikativne ljudi, ki negujejo afiniteto do žlahtne kapljice, in ki znajo dobro izkoristiti ponujene adute.


  Ptujska klet je namreč najstarejša in najbolj odlikovana slovenska vinska klet, ki ima jasen cilj – postati najuspešnejši in širše regijsko najbolj prepoznaven slovenski pridelovalec vin. Uspehi na domačem in tujih trgih nam potrjujejo, da smo na pravi poti, saj nizamo fenomenalne uspehe enega za drugim. Tako smo v lanskem letu poleg številnih medalj za kakovost kar štirikrat osvojili vrhunec kakovosti – naziv šampiona kakovosti, letos pa uspehe potrjujemo na najbolj eminentnih in uveljavljenih tekmovanjih doma, v Evropi in po svetu. Tako je Pullus tron najbolj kakovostnih osvojil na najstarejšem ocenjevanju vin na svetu na Vinu Ljubljana in na največjem ameriškem ocenjevanju v San Franciscu, rezultate kakovostnih presežkov pa smo podkrepili tudi na eminentnem londonskem Decanterju in Concoursu Mondial de Bruxelles. Kakovost Pullusa je tako zanesljivo podprta z najvišjimi nazivi, kar Ptujski kleti zagotavlja status slovenske največkrat odlikovane.

  Bogastvo zaposlenih
  Prepričani smo, da smo na zanesljivi poti do tega, da bo Pullus, krovna blagovna znamka Ptujske kleti, globalno najbolj prepoznana znamka slovenskih vin, Pinky Chick, vzporedna samostojna znamka, pa bo globalno najbolj prepoznana znamka trendovskih vin za mlade. Pričakujemo, da se bo v evropskem prostoru blagovna znamka Pullus uvrstila med vodilne blagovne znamke, ki jih odlikuje odlična kakovost, tehnološka dovršenost, znanje in enološka inovativnost. Zavedamo se, da je največje bogastvo vsakega podjetja prav v zaposlenih in prav zato, ker želimo slediti našim razvojnim ciljem, v svojo ekipo vabimo nove zaklade – nove izzivov in uspehov željne sodelavke oziroma sodelavce.

  Skupaj delimo strast
  Če ste prepričani, da boste skupaj z nami znali deliti strast do kakovostnega donegovanja vin, postanite vinski agent najbolj odlikovane slovenske vinske kleti in nov zagon zanesljive mednarodne zgodbe o uspehu. Delo vinskega agenta je na nekaterih tujih trgih zelo poznana in razširjena oblika dela, v Sloveniji pa se s tem poklicem šele začenja, kar je pravzaprav še dodatna stimulacija za ambiciozne ljudi.

  Kaj želimo in kaj nudimo
  Delo vinskega agenta je najbolj povezano z pristnimi odnosi z ljudmi in združeno s strastjo, ki jo zagotavlja žlahtna kapljica. Ravno zato so komunikativnost ter pogajalske in organizacijske sposobnosti tisto, kar pri vas najbolj želimo, prednost pa imajo seveda tisti, ki so že seznanjeni s prodajo, enologijo, odnosi z javnostmi ali trženjem, ali tisti, ki že imajo izkušnje pri poznavanju vina ali drugih pijač, na primer sommelierji.

  Delo vinskega agenta Ptujske kleti bo obsegalo predvsem prodajo ter predstavitev vin Pullus ter vzdrževanje odnosov s ključnimi kupci in pridobivanje novih. V zameno v Ptujski kleti nudimo vrhunsko strateško-operativno podporo, stimulativno nagrajevanje ter samostojno delo.

  Ponudbe na naslov
  Izkoristite življenjsko priložnost in nam prijavo na delovno mesto s pripisom ťVinski agentŤ pošljite po pošti na naslov:
  Ptujska klet d.o.o.,
  Vinarski trg 1,
  2250 Ptuj
  ali po elektronski pošti na vinko.mandl@perutnina.eu

  Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki 02 787 98 10, ali pa preko spletne strani
  www.ptujska-klet.si