Jesenska slastna in strastna Slovenska Istra na krožnikih

FIGOVA DELAVNICA SREDOZEMSKE KUHINJE
Sredozemska kuhinja je zdrava in polna sončnih okusov. V Sredozemlju smo v prednosti pred celino zaradi bogate izbire sadja, zelenjave in začimb čez celo leto, zato temelji kuhinja na pripravi svežih sestavin. Jedi so zelo preproste, obenem pa zelo bogate.

„JESENSKA SLASTNA IN STRASTNA SLOVENSKA ISTRA NA KROŽNIKIH“

PETEK 02.10.2009 na Manžanu pri Kopru

Letošnja jesen je zelo radodarna in fige so bogato obrodile. Na prejšnjih srečanjih smo degustirali že nekaj okusnih figovih jedi. Za kulinarično druženje se pripravlja celotni figov jedilnik. Navdušeni boste nad bogatimi okusi in možnostjo usklajevanja sestavin. Prepustimo se domišljiji in izkoristimo darove narave, ki nas bodo ponesli med kulinarične užitkarje.

Naučili se bomo pripraviti okusne predjedi, še boljše glavne jedi ter sladice. Spoznali bomo zdravju koristne učinke oljčnega olja in zelišč, ki so v tem delu Slovenije veliko bolj aromatična kot drugje

ENODNEVNI TEČAJ
ORGANIZATOR : DRUŠTVO ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE , Manžan 10 d , 6000 Koper v sodelovanju z Domačijo Butul
TERMIN: 02.10.2009 PETEK začetek ob 16.00
KRAJ DOGODKA : Domačija Butul , Manžan
PRIJAVE : na e-naslov: butul@siol.net ; prijava velja le z vplačilom kotizacije na TRR Društva za zdravo življenje 02236 0257677152 NLB

Delavnica se izvede, če je prijavljenih najmanj 9 udeležencev. Pridržujemo si pravico do spremembe termina delavnice.

VSE POTREBNE INFORMACIJE DOBITE NA : butul@siol.net
ali 041 718 219 Tatjana ter na www.butul.net