FIGOVA DELAVNICA SREDOZEMSKE KUHINJE
Sredozemska kuhinja je zdrava in polna sončnih okusov. V Sredozemlju smo v prednosti pred celino zaradi bogate izbire sadja, zelenjave in začimb čez celo leto, zato temelji kuhinja na pripravi sveih sestavin. Jedi so zelo preproste, obenem pa zelo bogate.
JESENSKA SLASTNA IN STRASTNA SLOVENSKA ISTRA NA KRONIKIH
PETEK 02.10.2009 na Mananu pri Kopru
Letonja jesen je zelo radodarna in fige so bogato obrodile. Na prejnjih srečanjih smo degustirali e nekaj okusnih figovih jedi. Za kulinarično druenje se pripravlja celotni figov jedilnik. Navdueni boste nad bogatimi okusi in monostjo usklajevanja sestavin. Prepustimo se domiljiji in izkoristimo darove narave, ki nas bodo ponesli med kulinarične uitkarje.
Naučili se bomo pripraviti okusne predjedi, e bolje glavne jedi ter sladice. Spoznali bomo zdravju koristne učinke oljčnega olja in zelič, ki so v tem delu Slovenije veliko bolj aromatična kot drugje
ENODNEVNI TEČAJ
ORGANIZATOR : DRUTVO ZA ZDRAVO IVLJENJE , Manan 10 d , 6000 Koper v sodelovanju z Domačijo Butul
TERMIN: 02.10.2009 PETEK začetek ob 16.00
KRAJ DOGODKA : Domačija Butul , Manan
PRIJAVE : na e-naslov: butul@siol.net ; prijava velja le z vplačilom kotizacije na TRR Drutva za zdravo ivljenje 02236 0257677152 NLB
Delavnica se izvede, če je prijavljenih najmanj 9 udeleencev. Pridrujemo si pravico do spremembe termina delavnice.
VSE POTREBNE INFORMACIJE DOBITE NA : butul@siol.net
ali 041 718 219 Tatjana ter na www.butul.net