Radgonske gorice d.d. pripravljajo „Zvezdniško trgatev“

TRGALI BODO SLOVENSKI ZVEZDNIKI
Radgonske gorice d.d. pripravljajo „Zvezdniško trgatev“, na kateri bodo „trgali“ številni znani Slovenci zlasti glasbeniki…
V družbi Radgonske gorice d.d., kjer vsako leto v jesenskem času slavijo prav poseben dogodek, ko jim narava da sadove trt iz katerih lahko skozi leto spet pridelujejo svoja kakovostna vina in prestižne penine. In letos bodo svoji trgatvi namenili posebno pozornost, saj želijo tudi drugim prikazati pristnost svoje narave in domačnosti. Zato v soboto, 26.9. pripravljajo celodnevni dogodek na katerega so v goste povabiti znane slovenske osebnosti in ga poimenovali „Zvezdniška trgatev“.

„Zanje smo pripravili razvajanje ob pristni domači kulinariki in glasbi, druženje ob prijetnih aktivnosti ter ogled in degustacijo vin ter penin v naših kleteh. Med številnimi znanimi osebnostmi, ki se bodo preizkusili tudi v vlogi beračev in brentarjev bodo: Boris Kopitar, Danica Lovenjak, Vinko Šimek, Suzana Jakič, Tone Fornezzi Tol, Stančka Šukalo, Dragan Sadžak, Nuška Drašček, Demeter Bitenc, Ota Roš, Boštjan Konečnik, Jess Robin, Jasna Kuljaj, Grega Avsenik, Spela Močnik in mnogi drugi“, nam je povedal direktor Radgonskih goric d.d. Borut Cvetkovič, ki dodaja, da se bo ťZvezdniška trgatev 2009Ť pričela v soboto, 26. septembra 2009, od 10.00 naprej, v Janževem hramu na Janževem Vrhu.

(ob)