Ko listje izgublja zeleno sveino in se zasveti v zlatem odtenku,
in ko z jutrom srečuje se v sveem objemu, misel zaide v kraj, odet v diečo toplino.
Kdaj? V petek, 25.9.2009, ob 20.00 uri. Cena 12,50 .
Kje? Park hotel Ptuj (1513), prireditveni center Kronos.
Kaj? Delavnica in pokuina slovenskih in tujih vin s prigrizki (finger food), iz slovenske in tuje kuhinje ob prijetnih zvokih glasbe
Kruh iz ekoloke moke s suhimi figami
Seve fige na kravje-kozjem siru in divjih zeličih
Malvazija STeras , suho, 2007 in malvazija, Rodica, suho, 2007
Mariniran kozliček v figovi omaki na rezini polente iz kotlička
Refok, Santomas, suho, 2007 in refok, STeras, suho, 2007
Figova krem s popečenimi kočki prut z domačim sladoledom iz jogurta
Malvazija Invazija, Santomas, polsladko, 2007 in rumeni mukat, Rodica, sladko, 2008
Naj vam gre v slast
in v strast!
Okusite toplino slastne in strastne slovenske Istre na tajerskem
Tatjana Butul iz Manana nad Koprom, izvrstna poznavalka in kreatorka sredozemske kuhinje ter predsednica Drutva za zdravo ivljenje, nas bo razvajala z jedmi, pripravljenimi z istrskimi figami, ki jih bomo druili z istrskimi vini
Dogodke lahko podarite! Povpraajte po darilnih bonih!
Predhodne rezervacije sprejemajo na recepciji Park hotela Ptuj (1513)!
Posebne ugodnosti za nočitve v času prireditev. Več na www.parkhotel-ptuj.si.
PARK HOTEL PTUJ, Preernova 38,
2250 Ptuj, Slovenija, EU
T. +386 2 749 33 00, F. +386 2 749 33 19,
E. info@parkhotel-ptuj.si
www.parkhotel-ptuj.si