12. Slovenski festival vin in 2. Festival kulinarike v Ljubljani

Dragi ljubitelji žlahtne kapljice in gurmanskih užitkov.
ič ni lepšega, kot s soncem obsijana jesen; čas, ko se narava počasi pripravlja na zimski počitek in nam še zadnjikrat v letu pokaže svoje lepote s silnim vzbrstom barv, okusov in vonjav.
To je čas, ko človek na darove narave odtisne svoj pečat, jih prepoji s svojo domišljijo ter jih oplemenitene vrne nazaj k človeku, da bi lahko prevzeli njegove čute in nežno božali njegov obstoj.

Na letošnjem že 12. Slovenskem festivalu vin bi Vam naši vinarji radi predstavili svoja vina, ki so jih skrbno pripravljali z namenom, da so nam vsem v užitek. Z 2. Festivalom kulinarike, pa sledimo reku, da gre (in mora iti) ljubezen (tudi) do vina skozi želodec. Poleg degustacije raznovrstnih delikates nam bodo kuharski mojstri pričarali kulinarična doživetja s “poroko” hrane in vina na delavnicah.

Zato Vas vabimo, da skupaj zaključimo letošnji ples narave ob degustacijah preko 700 vrhunskih vin domačih in tujih pridelovalcev, izbranih delikatesah in odličnih kulinaričnih podvigih priznanih kuharskih mojstrov v četrtek in petek, 19. in 20. novembra v Hotel Slon in Grand hotel Union v Ljubljani.

Prepustite se objemu jeseni!

RadoSt in sodelavci