Obetajoč jedilnik in vina v restavraciji Cicconija

Last minute informacija: sprostili so se 4 sedeži

Lososov tatar na opečeni brusketi
Marinirana svinjska ribica s slivovo redukcijo v mini princeski

Poširani file škarpene z zeliščno tapenado in avokadovim mousom

Kokošja žolca v kozarcu s prepeličjim jajčkom

Bučni kapučino z garnelo in bučnim oljem

Ajdov hlebček s priželjcem v peneči paprični omaki

Goveji rep z ješprenčkom, pršutom v mrežici in popečenim travižanom

Goveje zorjene z zelenjavno omakico na kremni polenti in sotiranim fižolom.

Račja prsa z orehovo skorjico v omaki s pravo čokolado, glazirano pomarančo in pehtranovim štrukljem

Čokoladni duo z jagodnim kulijem in praženimi lešniki

Pri vsakem hodu bo postrežena izbrana kapljica, ta večer gostujejo izbrani vinarji in sicer Radgonska klet in Hiša penin Frangež.

Strežba vin je z vinskimi svetovalci.
Število mest omejeno na 20 sedežev.

Cena jedilnika je 60 evrov.

V SREDO, 27. JANUARJA zvečer vas bodo
z zgornjimi jedmi v restavraciji Cicconia razvajal priznani kuharski mojster in kulinarik Matjaž Pozderec, večer bo podkrepljen z izvrstno izbrano kapljico in strežbo vinskih svetovalcev. Udeležite se dogodka in doživite poroko med hrano in vinom.

Info in rezervacije: 031766010