Last minute informacija: sprostili so se 4 sedei
Marinirana svinjska ribica s slivovo redukcijo v mini princeski
Poirani file karpene z zelično tapenado in avokadovim mousom
Kokoja olca v kozarcu s prepeličjim jajčkom
Bučni kapučino z garnelo in bučnim oljem
Ajdov hlebček s prieljcem v peneči paprični omaki
Goveji rep z jeprenčkom, prutom v mreici in popečenim travianom
Goveje zorjene z zelenjavno omakico na kremni polenti in sotiranim fiolom.
Račja prsa z orehovo skorjico v omaki s pravo čokolado, glazirano pomarančo in pehtranovim trukljem
Čokoladni duo z jagodnim kulijem in praenimi leniki
Pri vsakem hodu bo postreena izbrana kapljica, ta večer gostujejo izbrani vinarji in sicer Radgonska klet in Hia penin Frange.
Streba vin je z vinskimi svetovalci.
tevilo mest omejeno na 20 sedeev.
Cena jedilnika je 60 evrov.
V SREDO, 27. JANUARJA zvečer vas bodo
z zgornjimi jedmi v restavraciji Cicconia razvajal priznani kuharski mojster in kulinarik Matja Pozderec, večer bo podkrepljen z izvrstno izbrano kapljico in strebo vinskih svetovalcev. Udeleite se dogodka in doivite poroko med hrano in vinom.
Info in rezervacije: 031766010