V Restavracija Cicconia bo razvajal priznani kuharski mojster in kulinarik Matja Pozderec, večer bo podkrepljen z izvrstno izbrano kapljico in strebo vinskih svetovalcev. Udeleite se dogodka in doivite poroko med hrano in vinom.
1. HOD
Stoje ob prihodu griljajček finger
Lososov tatar na opečeni brusketi
Marinirana svinjska ribica s slivovo redukcijo v mini princeski
2. HOD
Poirani file karpene z zelično tapenado in avokadovim mousom
3. HOD-HLADNA PREDJED
Kokoja olca v kozarcu s prepeličjim jajčkom
4. HOD-JUHA
Bučni kapučino z garnelo in bučnim oljem
5. HOD-TOPLA PREDJED
Ajdov hlebček s prieljcem v peneči paprični omaki
6. HOD-TOPLA PREDJED
Goveji rep z jeprenčkom, prutom v mreici in popečenim travianom
7. HOD
Goveje zorjene z zelenjavno omakico na kremni polenti in sotiranim fiolom.
8. HOD
Račja prsa z orehovo skorjico v omaki s pravo čokolado, glazirano pomarančo in pehtranovim trukljem
9. HOD
Čokoladni duo z jagodnim kulijem in praenimi leniki
Pri vsakem hodu bo postreena izbrana kapljica, ta večer gostujejo izbrani vinarji in sicer Radgonska klet, Hia penin Frange in hia diečega tramina Steyer.
Streba vin je z vinskimi svetovalci.
tevilo mest omejeno na 20 sedeev.
Cena jedilnika je 60 evrov.
Kulinarik Matija Pozderec in Ciconia d.o.o.