Zimska ponudba v Gostilni Zlati Grič

Obiščite jih med Škalcah med zasneženimi vinogradi, kjer laški rizling še čaka na trti in vas nova sveža vina 2009 že pozdravljajo v kozarcih.
ROSE, SAUVIGNON, LAŠKI RIZLING, SIVI PINOT, RENSKI RIZLING, TRAMINEC


HLADNA PREDJED
Mariniran roastbeef na solatni podlagi
Srnin karpačo na motovilcu z mladim sirom

JUHA
Francoska čebulna juha s sirom

TOPLA PREDJED
Pečena gosja jetra s polento
File smuča v rizlingovi omaki s slanim krompirjem

GLAVNA JED
File srne v divjačinski omaki s popečeno polento
Goveji file v poprovi omaki in s kruhovo rezino
Medaljon divjega prašiča s hruško v rdečem vinu
Ramsteak v čebulni omaki in krompirjevi kroketi
Jelenov golaž HUBERTUS s polento, rdeče zelje,
brstični ohrovt, hruška v redečem vinu in brusnice
Divjačinski duet:
File srne, medaljon divjega prašiča, kruhova rezina, štruklji,
pečena zelenjava, hruška v rdečem vinu

SLADICA
Jabolčna čežana s sladoledom in vročimi borovnicami
Domač jabolčni zavitek s cimetovo omako
Kostanjeva rezina s čokolado

DEGUSTACIJSKI MENI
Mariniran roastbeaf na solatni podlagi ▪ Rose, suho
Francoska čebulna juha s sirom ▪ Sauvignon, suho
Duet krožnik: file srne, čebulna bržola, kruhova rezina,
štruklji, pečena zelenjava, hruška v rdečem vinu ▪ Modra fankinja, suho
Kostanjeva rezina s čokolado ▪ Chardonay izbor, sladko
Meni se pripravlja za najmanj dve osebi.
Cena degustacijskiga menija brez vina: 17,50€ / Cena degustacijskiga menija z vini: 25,40€

Prijetno počutje in dober tek vam želi kolektiv Gostilne Zlati Grič!

Obiščite tudi spletno stran www.zlati-gric.si