Običite jih med kalcah med zasneenimi vinogradi, kjer laki rizling e čaka na trti in vas nova svea vina 2009 e pozdravljajo v kozarcih.
ROSE, SAUVIGNON, LAKI RIZLING, SIVI PINOT, RENSKI RIZLING, TRAMINEC
HLADNA PREDJED
Mariniran roastbeef na solatni podlagi
Srnin karpačo na motovilcu z mladim sirom
JUHA
Francoska čebulna juha s sirom
TOPLA PREDJED
Pečena gosja jetra s polento
File smuča v rizlingovi omaki s slanim krompirjem
GLAVNA JED
File srne v divjačinski omaki s popečeno polento
Goveji file v poprovi omaki in s kruhovo rezino
Medaljon divjega praiča s hruko v rdečem vinu
Ramsteak v čebulni omaki in krompirjevi kroketi
Jelenov gola HUBERTUS s polento, rdeče zelje,
brstični ohrovt, hruka v redečem vinu in brusnice
Divjačinski duet:
File srne, medaljon divjega praiča, kruhova rezina, truklji,
pečena zelenjava, hruka v rdečem vinu
SLADICA
Jabolčna čeana s sladoledom in vročimi borovnicami
Domač jabolčni zavitek s cimetovo omako
Kostanjeva rezina s čokolado
DEGUSTACIJSKI MENI
Mariniran roastbeaf na solatni podlagi ▪ Rose, suho
Francoska čebulna juha s sirom ▪ Sauvignon, suho
Duet kronik: file srne, čebulna brola, kruhova rezina,
truklji, pečena zelenjava, hruka v rdečem vinu ▪ Modra fankinja, suho
Kostanjeva rezina s čokolado ▪ Chardonay izbor, sladko
Meni se pripravlja za najmanj dve osebi.
Cena degustacijskiga menija brez vina: 17,50 / Cena degustacijskiga menija z vini: 25,40
Prijetno počutje in dober tek vam eli kolektiv Gostilne Zlati Grič!
Običite tudi spletno stran www.zlati-gric.si