Salonu VinDel 010: kuharski spektakel Go green with chefs

Slavni, mednarodno priznani kuharski šefi bo javno razdajali svoja znanja. Pripravljali bodo kulinarične kreacije in obiskovalcem omogočili podrobno spremljanje vsake faze pri pripravi jedi.
20. oktober je svetovni dan kuharjev. Ni naklučje, da bodo III. Mednarodni salon vina in delikatesnih izdelkov VinDel, ki poteka prav na ta dan, bogato zaznamovae aktivnosti slovenskih in tujih kuharskih "chefov". Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije, ki je član svetovne kuharske organizacije WACS, bo na VinDelu 2010 obeležilo ta stanovsko pomemben praznik. Kuharski mojstri tokrat ne bodo le spoznavali in okušali najboljše delikatese razstavljene na salonu Vindel. Praznovali bodo delavno.

Kuharski spektakel: Go green with chefs

Veliki spektakel kuharskih chefov s prikazom priprave jedi pred publiko. Prvič bo v Sloveniji organizirana prireditev na kateri bodo najboljši slovenski in tuji kuharski ťchefiŤ svoje znanje pokazali javnosti. S kuharskim spektaklom na Salonu VinDel 010, bodo mojstri kulinarike prenašali znanje na svoje kolege in obiskovalce. Člani Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije bodo tako delovno proslavili svetovni dan kuharjev – International Chef day. Vsak med slavnimi kuharji bo pripravil kulinarično kreacijo za posebej za ta namen razvitimi delovnimi pulti z velikimi ogledali, kar obiskovalcem omogoča podrobno spremljanje vsake faze pri pripravi jedi.

Nastopajo:

Enrico in Roberto Cerea / Restavracija Da Vittorio Bergamo ( *** Michellin stars)

Jeffery Vella / Hotel Esplanade, Restavracija Zifandel Zagreb

Ana Roš / Hiša Franko

Tomaž Kavčič / v dvorcu Zemono, Gostilna pri Lojzetu

Janez Brazovž / Restavracija JB


Tudi zaradi sodelovanja velikih kuharskih mojstrov, bo 20. oktober 2010 naš NAJOKUSNEJŠI DAN V LETU.


partnerja pri izvedbi:

DRUŠTVO KUHARJEV IN SLAŠČIČARJEV SLOVENIJE

in

ZAVOD ZA RAZVOJ IN RAZISKOVANJE GOSTINSKIH IN KMETIJSKIH DEJAVNOSTI SloVino

Za vstop na prireditev je potreben VinDel full pass, ki ga je mogoče kupiti (25€) na prireditvi VinDel 010 ali v predprodaji pri partnerjih prireditve.