VinDel 010: Janez Bratovž na spektaklu Go Green with Chefs

20. oktober – Salon VinDel, www.vindel.si
Janez Bratovž, deloholik, ki dneve preživlja v svetišču imenovanem kuhinja, kjer venomer razmišlja o ustvarjanju novih mojstrovin. Kuhanje je zanj ustvarjalni postopek, o katerem se lahko z njim pogovarjaš kot o nastajanju kakšne slikarske mojstrovine.
Je lastnik priznane restavracije JB na Miklošičevi cesti v centru Ljubljane, kjer ustvarja avtorske sinfonije okusov že 9 let. Njegovi začetki sežejo v leto 1992, ko odprl svoje prvo restavracijo v centru Domžal. Je prvi v Sloveniji, ki mu je uspelo, da se je njegova Restavracija JB v letošnjem letu pojavila na prestižni San Pellegrinovi lestvici 100 najboljših restavracij na svetu.

Obširen interviju z Janezom Bratovžem objavljen v reviji Vinsko kulinarični trendi SloVino.com Slovenian Wine news je na ogled tukaj :::>>>

20. oktobra bo Janez Bratovž vodil kuharski spektakel in eno uro za kuhinjskih pultom v živo prikazoval ustvarjanje jedi.

Udeležite se kuharskega spektakla GO Green with Chefs na III. mednarodnem salonu vina in delikatesnih izdelkov Vindel 010 v kongresnem centru hotela Habakuk.

Podrobnosti in rezervacije: www.vindel.si