Pargljev Slow Food, Hotel Habakuk Maribor, petek 15. aprila z začetkom ob 19. uri
Za kulinarično razvajanje bosta poskrbela kuharska mojstra Gregor in David Denk.
Vsako pomlad pridejo na račun vsi sladokusci. Narava jim namreč ponuja eno najbolj cenjenih in prefinjenih vrst zelenjave, parglje.
Prepustili se bomo njihovi zgodbi, izbranem vinu in vrhunski kulinariki. Rezervacija mize po telefonu 02 300 81 30, recepcija hotela Habakuk ali e-mailu habakuk@termemb.si
Cena večerje z vini: 35,00
PARGLJEV SLOW FOOD MENU
Amuse Bouche
Gosja jetra, belui, rabarbara in domači briochi
Pargelj vino Zeleni silvanec, suho
Vinorodni okoli tajerska Slovenija
Vinogradnitvo Gaube
Spomladanska greda beluev, poli
Pargelj vino sauvignon, suho
Vinorodni okoli tajerska Slovenija
Radgonske gorice d.d.
Teletina, belui in pire
Pargelj vino sivi pinot, suho
Vinorodni okoli Slovenska Istra
Vinakoper
Belueva torta, sladoled iz maslenega mleka
Dieči traminec, polsladko
Vinorodni okoli tajerska Slovenija
Vinogradnitvo Steyer
PODROBNOSTI S KLIKOM tukaj :::>>> (.pdf)