ŠPargljev Slow Food

ŠPargljev Slow Food, Hotel Habakuk Maribor, petek 15. aprila z začetkom ob 19. uri
Za kulinarično razvajanje bosta poskrbela kuharska mojstra Gregor in David Denk.
Vsako pomlad pridejo na račun vsi sladokusci. Narava jim namreč ponuja eno najbolj cenjenih in prefinjenih vrst zelenjave, šparglje.

Prepustili se bomo njihovi zgodbi, izbranem vinu in vrhunski kulinariki. Rezervacija mize po telefonu 02 300 81 30, recepcija hotela Habakuk ali e-mailu habakuk@termemb.si

Cena večerje z vini: 35,00 €


ŠPARGLJEV SLOW FOOD MENU

Amuse Bouche
Gosja jetra, beluši, rabarbara in domači briochi

ŠPargelj vino Zeleni silvanec, suho
Vinorodni okoliš Štajerska Slovenija
Vinogradništvo Gaube

Spomladanska greda belušev, polži

ŠPargelj vino sauvignon, suho
Vinorodni okoliš Štajerska Slovenija
Radgonske gorice d.d.

Teletina, beluši in pire

ŠPargelj vino sivi pinot, suho
Vinorodni okoliš Slovenska Istra
Vinakoper

Beluševa torta, sladoled iz maslenega mleka
Dišeči traminec, polsladko
Vinorodni okoliš Štajerska Slovenija
Vinogradništvo Steyer



PODROBNOSTI S KLIKOM tukaj :::>>> (.pdf)