Vina Kupljen iz Jeruzalema bodo vinska spremljava na 4. večeru Japonske kuhinje,ki bo potekal v restavraciji Romarin v Mariboru, v četrtek, 14.04. ob 19.30 uri.
Japonska, deela vzhajajočega sonca, s svojo zgodovino in običaji, ki so za nas tako zelo skrivnostni in zanimivi, kulinarika, ki je neizmerno svea in privlačna..
Na 4. večeru Japonske kuhinje, ki bo v Romarinu, v četrtek, 14.04. ob 19.30 uri, bodo pripravili priljubljen večer japonske kuhinje, tokrat z vini Kupljen.
HAJIME
Rieva rezina, hokaido pena in lososova koa
Rizling, Brut Natur, 2006
SUSHI BAR
SUSHI & SASHIMI & NIGIRI & TEMPURE
Simpatični zvitki z brancinom, tuno, lososom, avokadom
in e marsičem
Renski rizling, Cerovec, suho,2009
GYOZA
Z zelenjavo polnjeni wan tan epki in krema iz lotusovih korenin
Rose, Sagniee, suho, 2010
NAJBOLJE IZ MORJA IN TRAVNIKOV
(Ne)Pečeno po vaem okusu
Red Star of Stiria, suho, 2003
ANMITSU
Mango, liči, kava
Rievo ganje
Sprehod skozi zanimive plasti japonske kulinarike : 33
Vinska spremljava: 15
Rezervacije na telefonski tevilki:
031 866 503 ali elektronskem naslovu
rozmarin@rozmarin.si