Kupljenova vina k japonskim jedem

Vina Kupljen iz Jeruzalema bodo vinska spremljava na 4. večeru Japonske kuhinje,ki bo potekal v restavraciji Rožmarin v Mariboru, v četrtek, 14.04. ob 19.30 uri.

Japonska, dežela vzhajajočega sonca, s svojo zgodovino in običaji, ki so za nas tako zelo skrivnostni in zanimivi, kulinarika, ki je neizmerno sveža in privlačna..

Na 4. večeru Japonske kuhinje, ki bo v Rožmarinu, v četrtek, 14.04. ob 19.30 uri, bodo pripravili priljubljen večer japonske kuhinje, tokrat z vini Kupljen.


HAJIME
Riževa rezina, hokaido pena in lososova koža

Rizling, Brut Natur, 2006

SUSHI BAR
SUSHI & SASHIMI & NIGIRI & TEMPURE
Simpatični zvitki z brancinom, tuno, lososom, avokadom…in še marsičem…

Renski rizling, Cerovec, suho,2009

GYOZA
Z zelenjavo polnjeni wan tan žepki in krema iz lotusovih korenin

Rose, Sagniee, suho, 2010

NAJBOLJŠE IZ MORJA IN TRAVNIKOV
(Ne)Pečeno po vašem okusu

Red Star of Stiria, suho, 2003

ANMITSU
Mango, liči, kava

Riževo žganje

Sprehod skozi zanimive plasti japonske kulinarike : 33€

Vinska spremljava: 15€

Rezervacije na telefonski številki:
031 866 503 ali elektronskem naslovu
rozmarin@rozmarin.si