Revija PET ZVEZDIC – aprilska številka že v prodaji!!!

TOKRAT: velikonočne jedi po moderno, sadne pite, ŠPargelj vina, ekskluzivna reportaža z obiska restavracije Gordona Ramseya v Londonu, nova rubrika – Pivoznanstvo …
Odlična gostinska ponudba: Restavracija solni cvet, Sečoveljske soline; Marche, Lom I; Šola se predstavi – Ad Formandum, Trst;

Potujem, jem in pijem: Restavracija Gordona Ramsaya, London;

Teme meseca: VELIKA NOČ, Sir – 2. del;

Začimbi meseca: Drobnjak in timijan – recept za zeljne krofe s čebulno omako;

Kuharska tekmovanja: Slanikova razstava, Tuševa kuharska zvezda – 3. predtekmovanje;

Dogodki: Kapela – 90 let kleti; Letni zbor sommelierjev na Ptuju; Izbor vin Špargelj 2011; Odlična kakovost kruhov; Pivški piščanec z omega 3; Urbajs in Krištof pri Repovžu; Vino + siri = harmonija; Iz Slovenije z ljubeznijo; Slovenski zelenjadarji; Predstavitev francoskih pijač; Brda tudi v Ljubljani; Blejska šola ima zvezde; Zlate medalje splitskega ocenjevanja vin; Srebro za slovenski chardonnay; Inovativni štajerski prigrizki; Jajčna roladica z bučno majonezo; Novosti iz pivovarne Laško; Pokušina nemških in belgijskih piv; Znanstveni razvoj modelov živil; V znamenju malvazije, istrske kraljice!; Festival tudi v znamenju nogometa,…;

Ostale zanimivosti: nagradna igra, idejnik, priloga – KATALOG GOSTINSKE OPREME 2011

Za oglaševanje ali naročilo na revijo pokličite 041 892 859, pišite na petzvezdic@siol.net. Več informacij na
www.petzvezdic.si