Revija Pet zvezdic – majska številka že v prodaji

TOKRAT: ekstravagantne ŠPARGLJEVE JEDI (finger food), OLJČNO OLJE, Sommelier in njegov pomen, obiskali smo Restavracijo St. John v Londonu, Zlate medalje za člane Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije …

Odlična gostinska ponudba: Vino in turizem Belica, Goriška Brda ter Lunch Cafe Marley & Me, Ljubljana;

Potujem, jem in pijem: Restavracija St. John, London;

Teme meseca: ŠPARGLJEVE JEDI, OLJČNO OLJE;

Začimba meseca: Bučna semena – Tortica z bučnim oljem in semeni ter jagodami;

Kuharska tekmovanja: Tuševa kuharska zvezda – FINALE;

Dogodki: Sommelierji obiskali VinItaly, Zapeljiva vina štajerske pomladi, Visoki predstavniki ASI v Sloveniji, Iz kotličkov je dišalo, Okronali Mlečno kraljico Zelene doline, Visoka kakovost soka Rauch, Razkošje v kozarcu – Drappier, Sommelier in njegov pomen, Novi načrti v Košakih, Ana Roš predavala na blejski šoli, Ljubiteljski sommelierji prejeli diploma, Novo: Žitove Kruharne, Spominčice izbrale pomladno vino, Montana po novem Brancott Estate, Ledena sadna novost iz Fructala, Zaris podelil diplome,…;

Ostale zanimivosti: Idejnik, koledar dogodkov, nagradna igra, dodatne vsebine in fotografije na www.petzvezdic.si ter www.facebook.com/petzvezdic.
Katalog gostinske opreme 2011 – Dopolnitev k aprilski prilogi

Za oglaševanje ali naročilo na revijo pokličite 041 892 859, pišite na petzvezdic@siol.net. Več informacij na
www.petzvezdic.si