TOKRAT: ekstravagantne PARGLJEVE JEDI (finger food), OLJČNO OLJE, Sommelier in njegov pomen, obiskali smo Restavracijo St. John v Londonu, Zlate medalje za člane Drutva kuharjev in slačičarjev Slovenije …
Odlična gostinska ponudba: Vino in turizem Belica, Gorika Brda ter Lunch Cafe Marley & Me, Ljubljana;
Potujem, jem in pijem: Restavracija St. John, London;
Teme meseca: PARGLJEVE JEDI, OLJČNO OLJE;
Začimba meseca: Bučna semena – Tortica z bučnim oljem in semeni ter jagodami;
Kuharska tekmovanja: Tueva kuharska zvezda – FINALE;
Dogodki: Sommelierji obiskali VinItaly, Zapeljiva vina tajerske pomladi, Visoki predstavniki ASI v Sloveniji, Iz kotličkov je dialo, Okronali Mlečno kraljico Zelene doline, Visoka kakovost soka Rauch, Razkoje v kozarcu – Drappier, Sommelier in njegov pomen, Novi načrti v Koakih, Ana Ro predavala na blejski oli, Ljubiteljski sommelierji prejeli diploma, Novo: itove Kruharne, Spominčice izbrale pomladno vino, Montana po novem Brancott Estate, Ledena sadna novost iz Fructala, Zaris podelil diplome,…;
Ostale zanimivosti: Idejnik, koledar dogodkov, nagradna igra, dodatne vsebine in fotografije na www.petzvezdic.si ter www.facebook.com/petzvezdic.
Katalog gostinske opreme 2011 – Dopolnitev k aprilski prilogi
Za oglaevanje ali naročilo na revijo pokličite 041 892 859, piite na petzvezdic@siol.net. Več informacij na
www.petzvezdic.si