revija Pet zvezdic – junijska številka že v prodaji

TOKRAT: slovenski nagrajenci DECANTER 2011, vabljeni na Salon Jeruzalem, JAGODIČJE – kaj nam prinašajo ti mali sadeži ter kako pripraviti slastne marmelade, Kako pravilno postreči SIR?, hladni kavni koktajli ter zmagovalni koktajli 33. Pokala Bled…

Odlična gostinska ponudba: Gostilna Na griču, Sveta Trojica ter Gostilna Pri Emilu, Vanganel;


Potujem, jem in pijem: Švica – veliko več kot zgolj siri!;


Teme meseca: JAGODIČJE – Zapeljivke zgodnjega poletja, Marmelade, v kozarce ujeti sadni okusi; Kako pravilno postreči SIR?


Začimba meseca: Vanilja – Češnjevi paradižniki s karamelo in vaniljevim sladoledom;


Ocenjevanje: slovenski nagrajenci DECANTER 2011;


Pivoznanstvo: Štirje (in pol) pogoji kakovostnega točenega piva;


Koktajli: hladni kavni napitki, zmagovalci 33. Pokala Bled;


Dogodki: Festival – Okusi Vipavske 2011, Izbrali najboljšo špargljevo jed, 15. let Društva kuharjev in slaščičarjev, Odkrivali etnološke in kulinarične značilnosti, Vabljeni na češnje v Goriška Brda, Blejska šola ima tisočega diplomanta, A la carte restavracija v nekdanji ‘kapeli’, Vinska reprezentanca Slovenije vabi, NOVO: Restavracija Proteus, Erzetičevi imajo vino iz amfor, Grad Tabor Laško ponovno živi in diši…;


 


Ostale zanimivosti: Idejnik, koledar dogodkov, nagradna igra, dodatne vsebine in fotografije na www.petzvezdic.si ter www.facebook.com/petzvezdic.


 


Za oglaševanje ali naročilo na revijo pokličite 041 892 859, pišite na petzvezdic@siol.net


Več informacij na www.petzvezdic.si