TOKRAT: slovenski nagrajenci DECANTER 2011, vabljeni na Salon Jeruzalem, JAGODIČJE – kaj nam prinaajo ti mali sadei ter kako pripraviti slastne marmelade, Kako pravilno postreči SIR?, hladni kavni koktajli ter zmagovalni koktajli 33. Pokala Bled…
Odlična gostinska ponudba: Gostilna Na griču, Sveta Trojica ter Gostilna Pri Emilu, Vanganel;
Potujem, jem in pijem: vica – veliko več kot zgolj siri!;
Teme meseca: JAGODIČJE – Zapeljivke zgodnjega poletja, Marmelade, v kozarce ujeti sadni okusi; Kako pravilno postreči SIR?
Začimba meseca: Vanilja – Čenjevi paradiniki s karamelo in vaniljevim sladoledom;
Ocenjevanje: slovenski nagrajenci DECANTER 2011;
Pivoznanstvo: tirje (in pol) pogoji kakovostnega točenega piva;
Koktajli: hladni kavni napitki, zmagovalci 33. Pokala Bled;
Dogodki: Festival – Okusi Vipavske 2011, Izbrali najboljo pargljevo jed, 15. let Drutva kuharjev in slačičarjev, Odkrivali etnoloke in kulinarične značilnosti, Vabljeni na čenje v Gorika Brda, Blejska ola ima tisočega diplomanta, A la carte restavracija v nekdanji ‘kapeli’, Vinska reprezentanca Slovenije vabi, NOVO: Restavracija Proteus, Erzetičevi imajo vino iz amfor, Grad Tabor Lako ponovno ivi in dii…;
Ostale zanimivosti: Idejnik, koledar dogodkov, nagradna igra, dodatne vsebine in fotografije na www.petzvezdic.si ter www.facebook.com/petzvezdic.
Za oglaevanje ali naročilo na revijo pokličite 041 892 859, piite na petzvezdic@siol.net
Več informacij na www.petzvezdic.si