Revija PET ZVEZDIC

Januarska številka prinaša kulinarične in vinske zanimivosti, idejnik, nagradni kviz,…

Odlična gostinska ponudba: Restavracija, kavarna in vinski bar Rožmarin, Maribor, Restavracija Shambala, Ljubljana



Zdravje na krožniku: Kaše telo očistijo, pozimi pa še ogrejejo



Okusi meseca: Jedi z ajdo; Zašpiljeno dobra monografija o kranjski klobasi;
Začimba meseca: Kurkuma – Kuskus s petimi začimbami in kefirjem;
Potujem, jem in pijem: Praznični Dunaj – 1. del;
Pivoznanstvo: Pivoznansko v poklon;
Tema meseca: Konec ponarejanju prestižnih vin; V šoli Le Cordon Bleu tudi Slovenci!;
Slaščičarstvo/pekarstvo: Slaščičar Avgust Plestenjak: Za Ljubljančane rahli gozdiček, za Jovanko potica!;
Dogodki: Klub mladih kuharjev, Neli in Tomaž na Olimpijado poklicev, Nova tehnologija v P&F Jeruzalem Ormož, Obogatena linija Mercator Premium, Prihod cvička 2011, Dobrodelna licitacija barikov Vinakoper, Nazdravili uspehom Dveri-Paxa, Vinarji štajerske o skupni promociji, Društvo turističnih novinarjev, Peneča zapeljivka – Črna Belokranjka, Dnevi slovenskega turizma, Strokovno srečanje gostincev, Slovenske dobrote v Rimu, Praznično razvajanje iz Zelenih Dolin;
Ostalo: Idejnik, koledar dogodkov za januar, nagradna igra, dodatne vsebine in fotografije na www.petzvezdic.si ter www.facebook.com/petzvezdic.