17. noč penine znova z dobrodelno noto

V Zdravilišču Radenci, natančneje v hotelu Radin, bodo gostje to soboto, 11. februarja 2012 od 18.30 ure naprej, znova plesali na tradicionalni, tokrat že 17. noči penine. Letošnji dogodek bo še posebej slovesen, saj organizatorja – Radgonske gorice ter Zdravilišče Radenci – praznujeta okrogli obletnici. Radgonske gorice letos obeležujejo svojo 160 – letnico, Zdravilišče Radenci pa 130 – letnico.

Rdeča nit tokratnega večera bodo zvezde. Tokratna Noč penine ne bo postregla samo z opazovanjem pravih zvezd, ampak tudi s kulinaričnimi, mehurčkastimi in glasbenimi zvezdami. Za kulinarične umetnine bodo znova poskrbeli kuharski mojstri hotela Radin, hrano pa bodo pospremile vrhunske penine Radgonskih goric.

Seveda tudi letos ne bo manjkalo glasbenih zvezd. Sobotni večer bodo s svojo glasbo tokrat popestrili glasbeniki kot je Romana Kranjčan, Nuša Derenda z bandom ter Petar Grašo.
Gostje bodo imeli na terasi hotela Radin priložnost opazovati tudi prave zvezde, se ob tem fotografirati, z nakupom fotografij pa prispevati v dobrodelne namene. Znesek, ki ga bodo v dobrodelne namene zbrali na letošnji Noči penine, bo namenjen za nakup defibrilatorja za urgentno kardiološko ambulanto v Zdravilišču Radenci.Dodatne informacije:
Andreja Novak
telefon:  041 271 625
e-pošta: andreja.novak@radgonske-gorice.si