Kraljica Neža praznovala četrt stoletja

Neža Pavlič, aktualna Vinska kraljica Slovenije za leto 2013 iz Slovenskih Konjic, je v minulih prazničnih dnevih imela še dodatno osebno praznovanje. V družbi prijateljev je slavila svoj 25. rojstni dan. Ob četrt stoletja je namreč pripravila sproščeno druženje v prestižnem Penzionu Kračun v Ločah, dober streljaj od Žičke kartuzije in Slovenskih Konjic.

Ob okroglem jubileju, prvi „polovički“ Abrahama, so Neži in zbranim gostom, med katerimi so bili tako poslovneži in sponzorji iz lokalnega okolja, kot družinski člani, sošolci in prijatelji, zaigrali člani skupine Alkimisti, ki se ponašajo tudi s pesmijo Vinska kraljica, namenjeno le njej. Dogajanje je sicer povezoval DJ Kuky iz skupine Top DJ, tako da plesišče vsekakor ni samevalo. Nagovor kraljici je med drugim imel tudi Jože Tominšek, bivši dolgoletni predsednik Vinogradniško-vinarskega društva Slovenske Konjice, njegov sedanji predsednik Jože Kotnik in predstavnica Pomurskega sejma iz Gornje Radgone, Tjaša Kos.

Sicer pa so se gostje razvajali z izbranimi jedmi Penziona Kračun, ki je skupaj z Občino Slovenske Konjice in kraljičino kletjo Zlati Grič, poskrbel za celotno prijetno druženje ob Nežinem življenjskem jubileju.
                                                                                                                                            O.B.