Vpliv tehnoloških postopkov na trženje modre frankinje

Strokovno predavanje na temo "Vpliv tehnoloških postopkov na trženje modre frankinje" v petek, 15. novembra 2013, ob 18. uri v prostorih degustacijske dvorane Vinske kleti Krško
(Kmečka zadruga Krško z.o.o., Rostoharjeva 88, Krško). Predavanje bo izvedel priznani enolog g. Bojan Kobal.

 
Kateri tehnološki postopki so potrebni za pridelavo visoko kakovostnih vin modre frankinje?
Kako tehnološki postopki vplivajo na trženje vin modre frankinje?

Ali je marketing lahko uspešen pri prodaji in uveljavljanju vin modre frankinje, če ne bo temeljil na konkurenčni kakovosti vina?
Na vsa ta vprašanja in še kaj nam bo v predavanju odgovoril g. Kobal. Seveda bo predavanje tudi prostor in možnost za vaša vprašanja. Za vse udeležence predavanja bo ob zaključku predavanja izvedena degustacija vin iz Vinske kleti Krško (KZ Krško).
 
Predavanje je namenjeno vinarjem, prodajalcem vin in ostali strokovni javnosti.
Prijavnine za predavanje ni.
Zaradi lažje organizacije  so potrebne le predhodne prijave
(do vključno 13. 11. na e-pošto: grad.sevnica@kstm.si ali telefon 051 680 289 – Rok Petančič), kjer dobite tudi vse dodatne informacije.