Sommelierski piknik na Brdu pri Kranju

V ponedeljek, 11. 8. 2014 bo ob 18. uri na Brdu pri Kranju potekal sommelierski piknik Društva vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije.

VABILO članom NA PIKNIK, ki bo v ponedeljek, 11. 8. 2014, ob 18. uri na Brdu pri Kranju. 


Spoštovane kolegice sommelierke, spoštovani kolegi sommelierji, člani Društva vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije. 


Poletje je pravi čas, da se družimo v sproščenem vzdušju, prijetni lokaciji, izmenjamo informacije, poklepetamo o preživetem dopustu, o poletnih načrtih, kaj smo že doživeli v letošnjem letu in se pri tem veselimo ob slastnih gastronomskih užitkih, ki jih bo za nas pripravila ekipa iz Brda pri Kranju. Poleg jedače bo poskrbljeno tudi za pijačo (vino, voda, sok, kava).

Pomembno je, da gledamo in gremo naprej − le to nam zagotavlja lepšo prihodnost.

Upamo, da se bomo dogodka udeležili v čim večjem številu, saj je to eden od razlogov, da smo združeni v društvu − da se družimo, izmenjujemo ideje in skupaj uresničujemo zamisli, se učimo drug od drugega in skupaj rastemo.


Svojo udeležbo potrdite na elektronski naslov: leonsommelierf@gmail.com najkasneje do 8. 8. 2014 do 12. ure. Prispevek za piknik znaša 20€ (poravnate ob prihodu g. Zlatkotu Šparaklu).


Na dan dogodka se nosi sproščena sommelierska uniforma: društvena črna polo majica z društvenim znakom.


Se vidimo 11. avgusta na Brdu pri Kranju.


Lep pozdrav.


za Izvršilni odbor Društva vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije
Predsednik: Robert Puklavec
Sekretar: Leon Furman Naslednji dogodek Društva vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije bo v torek, 27. 8. 2014, ko bomo obiskali Pomurski sejem v Gornji Radgoni.