Salon VinDel 2014

Salon VinDel – sedmi mednarodni sejem vina, delikates in kulinarike bo potekal 22. oktobra 2014. Na salonu se predstavljajo vina in delikatese višjega kakovostnega razreda in avtohtone dobrote. Tradicionalna enodnevna predstava vinsko kulinarične odličnosti se bo odvijala v Mariboru, mestu ki se ponaša s Staro trto, najstarejšo trto na svetu.

Na salonskem sejemskem delu se dobrote ponujajo iz tipskih degustacijsko promocijskih mizic, večinoma poslovni javnosti, na pokušnjo. Omogočen je pogovor obiskovalcev z vinarji in ostalimi  avtorji okusov. V sklopu prireditve je organiziran izjemen strokovni program imenovan VinDel Academy.

Zvrstijo se vodene tematske degustacije arhivskih, redkih, nagrajenih vin in kulinaričnih posebnosti. Nova generacija sommelierjev prejme diplome. VinDel Culinary Show predstavlja kuharske chefe, kateri v živo, pred strokovno javnostjo kreirajo presežke in razkrivajo kuharske skrivnosti.

Organizatorji so ponosni na strukturo obiskovalcev prireditve. Le ti v večini predstavljajo kupce in pomembne odločevalce pri nakupu. Salon VinDel se odvija v kongresnem centru luksuznega petzvezdičnega hotela Habakuk. Gre za poslovno naravnan strokovni dogodek, na katerem se vse degustacije vršijo iz najkakovostnejših ročno izdelanih kozarcev Steklarne Rogaška. Generalna pokrovitelja prireditve sta voda Radenska in spletna trgovina Vin.si.

Zavod SloVino, ki ga vodi Dejan Baier, je organizator Salona VinDel že od leta 2008. Cilji prireditve so obiskovalcem in ponudnikom omogočiti najboljše doživetje okusov, razvoj novih poslovnih vezi ter dvig kulture omizja s poudarkom na prenosu znanj in dobrih praks.
Več informacij najdete na www.VINDEL.si


Rok za prijavo razstavljalcev je 26. september, PRIJAVNICE so tukaj:::>>>