Povabilo pridelovalcem penin

Slovenske penine se bodo udeležile sedmega Challenge Euposia, namenjenega penečim vinom pridelanim po klasični metodi.

POVEBILO PROIZVAJALCEM


V imenu kolega urednika Beppe Giuliana iz The Italian Wine Jurnal, Euposia vas vabim, da se z vašimi peninami BREZPLAČNO udeležite sedmega Challenge Euposia, namenjenega penečim vinom pridelanim po klasični metodi. Challenge Euposia bo potekal med 14. in 16. novembrom v Italiji. 23. novembra bo potekal dogodek v Teatro Municipale Vicenza, kjer bodo na pokušnjo vsi sodelujoči šampanci in peneča vina.


Najkasneje do ponedeljka, 10.11.2014 do 12. ure je potrebno poslati ťtehnical sheetŤ oz. osnovne podatke o prijavljenih peninah in o prijaviteljuna mail: desk@giornaleadige.it in na mail info@sommelier.si


Najkasneje do srede, 12.11.2014 do 14. ure je potrebno dostaviti po 6 steklenic vsakega prijavljenega penečega vina pridelanega po klasični metodi na naslov: ZAVOD SLOVINO, Vinarska 14, Maribor.


Strošek prijave vzorcev znaša 0 €.
Strošek skupne dostave v Italijo znaša 20€ po vzorcu, ki ga boste plačali po prejetem računu (dostavo lahko izvedete tudi v lastni režiji, vendar ne kasneje kot do 10.11.2014).


Ocenjujem, da gre za priložnost postaviti slovenske penine ob bok svetovnim penečim vinom in ob enem izkoristiti dostop do strokovne javnost na pokušnjah, ki sledijo Challengu.


Dejan Baier
direktor Zavoda SloVino