Praški grad, 8. junij – Slovenian Wine Promotion PRAGA 2016

""

Spoštovani.

Po lanski izjemno uspešni izvedbi vas z velikim veseljem vabim k sodelovanju na prireditvi, ki bo letos junija potekala v Pragi na Češkem. Pod sloganom Slovenian Wine Promotion by SloVino se bodo skupaj predstavljali ponudniki vina, vinskega turizma in proizvajalci delikates. POSLOVNI VIP sprejem s predstavitvijo slovenske vinsko kulinarične odličnosti bo potekal na eni najeminentnejših lokacij, v objemu potomk Stare trte in pod Plečnikovim kipom na gradu Hraščani nad PRAGO, glavnim mestom Češke Republike. Prireditvi tudi letos pripravljamo pod častnim pokroviteljstvom in ob podpori Veleposlaništva Republike Slovenije v Pragi.

PRAGA 2016 Slovenian Wine Promotion by Slovino
8. junij:  PRAŠKI GRAD, slavni južni (Plečnikovi) vrtovi
– b2b srečanje s ključnimi odločevalci češkega vinskega trga
– VIP sprejem z degustacijo slovenskih dobrot 
– srečanje z novinarji
– srečanje sommelierskih združenj obeh držav

Na VIP  dogodek so vabljeni gostje: distributerji in uvozniki vin, lastniki vinotek in restavracij, češki sommelierji, trgovci, novinarji, poslovneži in diplomati. Po lanskoletnem izjemnem zanimanju za dogodek, tudi letos pričakujemo več kot 150 poslovnih  obiskovalcev sprejema. Vstop bo le z vabilom.

SKUPAJ lahko reprezentativno predstavimo okuse in doživetja naše Slovenije na bližnjih tržiščih, kjer nas že poznajo in zelo spoštujejo naše naravne danosti in slovenske premium proizvode.
Nezanemarljiv je tudi turistični promet Čehov proti morju čez Slovenijo, ob njihovem tranzitu jim je vredno ponuditi razloge, da se ustavijo, spoznajo našo naravo in doživijo okuse Slovenije.

Izjemno se veselim, ko bomo s kozarcem slovenskega vina v roki iz brezhibno urejenih Plečnikovih vrtov,
ki se nahajajo na grajskem obzidju in tik pod rezidenco češkega predsednika, 
gledali na zlato Prago na eni strani in potomke Stare trte z Lenta na drugi strani
in nazdravljali ter z glavnimi odločevalci iskali nove priložnosti za slovensko vino,
delikatese in turizem na trgih Srednje Evrope.

Vabim vas, da se nam pridružite. 


Dejan Baier, direktor Zavoda SloVino

 

PS:
Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Prednost imajo  udeleženci Slovenian Wine Promotion 2015, razstavljavci Salona VinDel 2015 in člani SloVino koncepta, ki bodo prijavo izvedli najkasneje do petka, 20. maja 2016.
Zadnji rok za prijavo je četrtek, 26. maj 2016.

 

Dodatne informacije in prijavne formularje zahtevajte na marketing@slovino.com, kjer smo vam na voljo za vsa dodatna pojasnila.

Vse aktualnosti spremljajte na www.slovino.com/praga2016

 
Podrobni članki o lanskoletnem slovenskem vinskem dogodku na gradu v Pragi so na ogled v slovenščini in angleščini s klikom tukaj :::>>>

Več kot 300 fotografij iz lanskoletnega dogodka je na ogled s klikom tukaj :::>>>