Pullus. Okus desetletja

Nepozabni okusi, bogata tradicija, absolutne vinogradniške lege; atributi, ki so jih Rimljani poznali že pred 2000 leti, v prepletu z vrhunsko in najsodobnejšo tehnologijo ter izjemnim znanjem na področju gojenja vinske trte in pridelave vina. Vse to in še več se skriva v okusih in aromah vin Pullus, največkrat odlikovane slovenske blagovne znamke vin od njenega nastanka, leta 2007.

Vse kar delamo, vse kar ustvarjamo, počnemo, ker verjamemo, da le s popolno predanostjo, strastjo in ljubeznijo lahko spreminjamo svet in ustvarjamo s stremljenjem k popolnosti. Verjamemo v odličnost naših vinorodnih leg, verjamemo v predanost naših odličnih vinogradnikov ter izjemnost naših enologov in kletarjev. Naše verovanje temelji na večtisočletni strasti in ljubezni do vina, ki je zaznamovala evolucijo naših krajev. To se odraža v vsakem slehernem kozarcu vin Pullus. V vsako kapljico te žlahtne kapljice smo investirali vsaj dve kaplji znoja in to z nasmehom na obrazu. Z veseljem. Zavedajoč se, da smo okuse in vonje narave, šelestenje letnih časov, genezo vinske sorte, s svojim prstnim odtisom zdravo prelili v kozarec. Verjamemo vase. Verjamemo v naša vina. Vemo zakaj.

Preko tristo trofej, šampijonov in medalj na neodvisnih mednarodnih ocenjevanjih vin širom po svetu, prodane steklenice vin na vseh kontinentih našega planeta, poleg okroglih obletnic, niso edini razlogi za praznovanje. Najpomembnejši je, da ne bi bili tukaj, kjer smo, brez Vas, ki v nas in naša vina verjamete ter nas s tem navdihujete, da strastno in zagnano še bolj stremimo k popolnosti. Vsak kozarec vina, ki ga zaužijete, vsaka steklenica, ki jo podarite, je s svojo iskreno in pristno srčnostjo, s seboj poleg značilnosti štajerskega rastišča, šelestenja letnih časov in geneze vinske trte, v svet ponesla tudi del Vas.

Naj bo tudi letos tako; praznujmo. Skupaj!

Vinko Mandl