Culinary & Wine Symposium, s slavnim chefom Janezom Bratovem,bo delil znanje in izjemne okuse v četrtek, 21. februarja 2019
v Ljubljani, v restavraciji JB na Mikloičevi ulici, s pričetkom ob 18. uri.
II. Culinary & Wine symposium
Ljubljana , 21. februar 2019
Zavod SloVino – SloVino Sommelier Club
Društvo vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije
Convivium Slow Food Štajerska & Slow Food Primorska
Center za gastronomijo in kulturo vina Univerze na Primorskem
Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije
Izvedba srečanja je plod sodelovanja zgoraj naštetih institucij in je zamišljena kot dogodek za zainteresirano javnost z namenom izmenjave znanj na področju enogastronomije. Predstavniki sodelujočih organizacij bodo predstavili svoje aktivnosti in filozofijo delovanja. Pokrovitelj vinske spremljave je Sommelier.si izobraevalni program Zavoda SloVino.
Program:
18.00 Restavracija JB, Miklošičeva 19 Ljubljana
– zbor sodelujočih s šefovim pozdravom
– Janez Bratov, uvodno predavanje: avtorjeva filozofija in pogled na kulinarične trende
– predstavitev zadnje knjige Janez Bratov Restavracija JB, ki velja za estatsko in vsebinsko umetnino
(monost za avtorjevo signaturo v vašo knjigo, ki jo bo mono ta dan tudi nabaviti po prijaznejši ceni)
– večerja izbranih jedi pospremljena z razlago kreatorja okusov
– za izbiro bogate vinske spremljave bodo poskrbeli vinski svetovalci sommelierji
Jedilnik večerje bo objavljen na www.slovino.com
Rezervacije
Vašo cenjeno udelebo, prosimo, sporočite na e-pošto podpora@slovino.com, najkasneje do 18. februarja 2019. Število mest je omejeno. Predlagamo, da pohitite z rezervacijami. Dodatne informacije 022283030 ali 031766000.
Kotizacija & večerja
45 € po osebi za redne člane sodelujočih institucij
60 € po osebi za spremljevalce in vse ostale goste
Plačilo boste izvedli ob prihodu na dogodek.
Cena vključuje uvodno predavanje Janeza Bratova, avtorsko večerjo z chefovo obrazloitvijo in vinsko spremljavo, Cena vključuje ddv. Plačnik prejme račun.
* Simpozij – sskj: pojedina, pri kateri se je razpravljalo o čem pomembnejše