Vinar leta postala vinska klet Puklavec Family Wines

Na 46. ocenjevanju Vino Slovenija Gornja Radgona smo že četrtič osvojili laskavi naslov Vinar leta! S svojimi vini pod blagovnimi znamkami Jeruzalem Ormož, Ljutomerčan, Estate Selection, Instinct in ekskluzivno linijo vin Seven Numbers smo na letošnjem ocenjevanju dosegli izjemne rezultate in skupno osvojili kar 47 medalj, kar je največ med vinarji.

Najbolj ponosni smo na prejetega šampiona – 34’ White Cuvee 2016 Limited Edition, novo vino, ki predstavlja sinonim za družinsko tradicijo in hkrati ponos naših strokovnjakov, ki z ročno trganim grozdjem iz skrbno izbranih nasadov ohranijo v vinu odraz regije, predanosti in spoštovanja.

Po letih 2014, 2016 in 2018 se prestižni naziv ponovno vrača k nam

Prestižno priznanje smo prejeli že trikrat do sedaj, in sicer leta 2014, 2016 in 2018, četrtega naslova pa smo se še posebej razveselili, saj nam daje zagon za naprej, ki ga v tem korona obdobju, vinarji še kako potrebujemo.  S tem potrjujemo izjemno kakovost naših vin, največjo zaslugo pa pripisujemo razvoju v zadnjih desetih letih.

Tatjana Puklavec o prejeti nagradi: “Letošnje leto je res polno izzivov, zato nas pravkar prejeti naslov zagotovo nekoliko potolaži in napolni z optimizmom. Ponosni smo, da smo ponovno prevzeli častni naslov in hkrati hvaležni, saj vemo, da za vsem tem stoji predana ekipa, ki s trdim delom ustvarja odlične rezultate.

Vino Slovenija Gornja Radgona spada med najuglednejša tradicionalna in mednarodno priznana ocenjevanja. Hkrati je najpomembnejše mednarodno ocenjevanje z največjim številom vzorcev vin v Sloveniji – preko 200 vinarjev iz 6-ih držav zaupa mednarodni komisiji v ocenjevanje skoraj 700 vzorcev.

 

Vir: Puklavec Family Wines