Zottel trade – Slovenska proizvodnja in razvoj inox opreme

Družinsko podjetje Zottel Trade d.o.o. se s proizvodnjo in razvojem inox opreme ukvarja že skoraj 30 let. Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja inox posod od 12 L do 10.000 L, namenjenih fermentaciji in skladiščenju vina, žganja, olja, kisa, piva, sokov in drugih tekočin. Poleg tega proizvajajo tudi vodne stiskalnice za sadje, sadne mline in opremo za mikropivovarne.

V letošnjem letu so v proizvodni program dodali manjše pretočne in ležeče vinifikatorje za rdeče vino od 1100 L do 4000 L. Vinifikatorji omogočajo visoko ekstrakcijo barvil, arom in taninov iz kožic grozdnih jagod, kar pripomore k pridelavi vina z željenim karakterjem. Nadzor in regulacija temperature  imata neposreden vpliv na vrenje mošta in stabilizacijo vina. Pretočni vinifikatorji so lahko uporabljeno tako za maceracijo kot za skladiščenje vina.

Vsi izdelki so narejeni iz nerjaveče pločevine evropskega porekla in imajo izredno dolgo življenjsko dobo. Z individualnim pristopom in visoko prilagodljivostjo se v podjetju hitro odzovejo na trenutne potrebe in zahteve strank.  Podrobneje na www.zottel.si