Izobraževanja o vinu in kulinariki

izobraževanja

Izobraževanja o vinu in kulinariki se pričnejo kmalu – seveda v ŽIVO

Pod okriljem Sommelier.si Academy se pričnejo izvajati programi izobraževanj o vinu in kulinariki za ljubitelje in profesionalce. Gre za različne module sommelierskih znanj, ki jih izvajajo vrhunski predavatelj. Vključenega je veliko degustiranja, veliko praktičnega dela ter veliko prenosov dobrih praks. Tečaji na različnih nivojih so namenjeni tako ljubiteljem kot profesionalcem iz gostinskega in vinarskega sektorja. Termine predavanj se si oglejte na www.sommelier.si/tecaji. Prostih je še nekaj mest.

Sommelier.si Academy je plod sodelovanja Zavoda SloVino in Društva vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije. SloVino izobražuje o vinu in kulinariki nepretrgoma že od leta 2000, znan je po izvedbi Salona VinDel, mednarodnega salona vina in delikates, ki vključuje bogat izobraževalni program ter drugih projektih promocije slovenskih vinarjev in turizma po svetu. Delovanje akademije predstavlja dodaten projekt namenjen prenosu znanj in dvigu vinsko kulinarične kulture. Vse podrobnosti o tečajih so objavljene na www.sommelier.si

 

Razpisana in potrjena izobraževanja v Mariboru in v Ljubljani:

Izobraževanje: Mini sommelier (12 ur)

Izobraževanje: Sommelier ljubitelj (28 ur)

Izobraževanje: Vinska senzorika & retorika (28 ur)

Izobraževanje: Sommelier I. stopnje (80 ur)

Različni izobraževalni programi usmerjajo tok sommelierskega znanja. Za vas razpisujemo uvodne tečaje za začetnike – sommelierje ljubitelje, kakor tudi specialistične in tematske vsebine za sommelierje profesionalce. Nosilec vseh izobraževalnih programov pod okriljem Sommelier.si Academy je Zavod za razvoj in raziskovanje gostinskih in kmetijskih dejavnosti SloVino, ki tovrstna izobraževanja aktivno izvaja že od leta 2004. Predavajo vam renomirani predavatelji in strokovnjaki s področja enogastronomije.

Obiščite www.sommelier.si/tecaji