VinDel gre na pot

VinDel-Tour

NOV DATUM: 11. september

11. septembra 2021 bo Salon VinDel za en dan zapustil Maribor. Tokrat bo VinDel on Tour obiskal Pot med krošnjami Pohorje na Rogli ter razvajal z izbranimi okusi vina in delikates. Čudovita pot, ki med krošnjami dreves vodi do impresivnega razglednega stolpa, bo prizorišče vinsko kulinaričnega dogodka, kjer bo na pokušnjo slovenska visko kulinarična odličnost. To bo priložnost za srečanja in druženje s kreatorji izbranih okusov.

VinDel on Tour tokrat na prostem, v naravi, v manjšem obsegu, vendar nič manj prijetno in nič manj okusno. Srečanja z vinoljubi in sladokusci ter predvsem z avtorji okusov bodo tudi tokrat dodatna vrednost prireditve, ki slovi po izjemnem vzdušju in ogromno priložnostih za okušanje presežkov iz zbirke vinsko kulinarične odličnosti.

Odgovorno
Tudi tokrat bo poskrbljeno za varno pot do in z lokacije prireditve. Zagotovljen bo BREZPLAČEN avtobusni prevoz iz Maribora, Slovenske Bistrice, Slovenskih Konjic in Zreč, ki bo obiskovalce pripeljal prav do vhoda na prireditev. Potrebna je le predhodna rezervacija sedežev.

Vstop in degustacije
Za vstop na Pot med krošnjami Pohorje je potrebno plačati vstopnino. Za degustacijski vzorec izbranega okusa bo potrebno odšteti simboličen 1 €. Kavcija za ročno izdelane kozarce Steklarne Rogaška bo znašala 15 € in se bo v celoti vrnila ob vračilu celega kozarca.

Povabilo ponudnikom
Vinarji in ponudniki delikates višjega kakovostnega razreda ste vabljeni k sodelovanju.

Salon VinDel ostaja v Mariboru
VinDel on Tour ne bo zamenjal Salona VinDel v Mariboru, ampak ga le nadomešča, dokler veliko-formatnih vinsko kulinaričnih doživetij ne bo možno varno izpeljati. Upamo in verjamemo, da vam bomo lahko kmalu poslali vabilo tudi na salon, kot smo ga poznali do leta 2020. Do takrat pa skupaj uživajmo in nazdravljajmo v spremenjenem formatu VinDel on Tour na atraktivnih lokacijah z izbranimi ponudniki.

vindel-razstavljavcem

Vinarji in ponudniki delikates višjega kakovostnega razreda ste vabljeni k sodelovanju.