VinDel on Tour na Rogli

pot med krošnjami
pot med krošnjami

11. september, Rogla, Pohorje

VinDel on Tour bo kot potujoča izpeljanka renomiranega Salona VinDel, mednarodnega
salona vina in delikates, tokrat v obliki vinske tržnice potekal v naravi, na prostem. Gostila
ga bo čudovita lokacija Pot med krošnjami Pohorje na Rogli. Pokušnje bodo potekale med
krošnjami, saj se pot do impresivnega razglednega stolpa nahaja med smrekami, dvajset metrov nad tlemi. Ekskluzivni pokušnji bosta potekali tudi na vrhu razglednega stolpa.

VinDel-Tour

11. septembra 2021 bo Salon VinDel za en dan zapustil Maribor. Tokrat bo VinDel on Tour
obiskal Pot med krošnjami Pohorje na Rogli. To bo priložnost za srečanja in druženje s kreatorji izbranih okusov. VinDel on Tour bo potekal v manjšem obsegu kot smo ga vajeni pri dosedanjih dvanajstih letnih izvedbah Salona VinDel v Mariboru, vendar nič manj prijetno in nič manj okusno. Srečanja z vinoljubi in sladokusci ter predvsem z avtorji okusov bodo tudi tokrat dodatna vrednost prireditve, ki slovi po izjemnem vzdušju in ogromno priložnostih za okušanje presežkov predvsem iz zbirke vinske odličnosti. VinDel tudi na gostovanju ohranja svoje bistvo in ostaja prireditev, zasnovana za dvig kulture vina in kulture omizja. Vse vinske degustacije bodo potekale iz ročno izdelanih kozarcev Steklarne Rogaška. Uradni vodi sta Radenska Naturelle in Radenska Classic.

Prireditev bo popestrilo umetniško ustvarjanje kiparja Mladena Kralja.

 

VinDel on Tour

Tudi tokrat bo poskrbljeno za varno pot do in z lokacije prireditve. Zagotovljen bo BREZPLAČEN avtobusni prevoz iz Maribora, Slovenske Bistrice, Slovenskih Konjic in Zreč, ki bo obiskovalce pripeljal prav do vhoda na prireditev. Potrebna je le predhodna rezervacija sedežev do zapolnitve prostih mest na email: info@pohorje-turizem.com.

Za vstop na Pot med krošnjami Pohorje je potrebno plačati vstopnino. Za degustacijski vzorec izbranega okusa bo potrebno odšteti 1 €, kar je simbolična gesta v teh, za vinsko branžo, zahtevnih časih. Kavcija za ročno izdelane kozarce Steklarne Rogaška bo znašala 15 € in se bo v celoti vrnila ob vračilu kozarca. Vsi skupaj bomo morali upoštevati pogoj PCT ter vsa ostala pravila glede Covid-19.

VinDel on Tour ne bo zamenjal Salona VinDel v Mariboru, ampak ga le nadomešča, dokler
veliko-formatnih vinsko kulinaričnih doživetij ne bo možno varno izpeljati. Upamo in
verjamemo, da vam bomo lahko kmalu poslali vabilo tudi na salon, kot smo ga poznali do leta 2020. Do takrat pa skupaj uživajmo in nazdravljajmo v spremenjenem formatu VinDel on Tour na atraktivnih lokacijah z izbranimi ponudniki.

Vabljeni na Salon VinDel on Tour, ki vas bo z izbranimi okusi razvajal v soboto, 11. septembra 2021, med 10. in 18. uro na Poti med krošnjami Pohorje.

Podrobnosti na www.vindel.si

vindel pot-med-krosnjami